BUDAPEST CITYLAB (HU) CityLab Győr

A Families_Share projekt a munka-magánélet közötti egyensúlyozást szeretné megkönnyíteni a közösségek erejére építve. A 2018 januárja óta futó projektben a Szülők Háza tavaly május óta vesz részt Magyarország oldaláról. A megoldást Belgiumban, Olaszországban, Görögországban és Magyarországon, azon belül Győrben és Budapesten teszteljük.

A Families_Share meglévő ismerősöknek, szomszédsági köröknek, iskolai, munkahelyi közösségeknek segít abban, hogy megszervezhessék a saját kisközösségeiket, és kölcsönös idő- és feladatmegosztással segítsék egymást gyermekfelügyelettel, korrepetálással, az óvodába, iskolába való eljutásban, a szünidei tevékenységek megszervezésében. A projekt a feladatok és a programok összeszervezését egy önálló mobil applikációval segíti, amelynek használatával, csoportokat létrehozva a saját közösségeinken belül programokat szervezhetünk, vagy önkéntesként, résztvevőként csatlakozhatunk a mások által megszervezett eseményekhez.

A lehetőség minden szülő számára, bárhonnan ingyenesen elérhető és nem épít fizetős szolgáltatásokra. Ha szeretnél személyesen is érdeklődni a megoldásról, keress minket Győrben vagy Budapesten a Szülők Háza Családi Központban, és kövesd a Families_Share Magyarország facebook oldalát.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.